Pink is the new black

May 05, 2017


Proleće je idealno godišnje doba za promene u ormarima, tačnije za prava osveženja. Tako sam i ja odlučio da uradim isto. Svoje tamne nijanse sam razvedrio ni manje ni više rozom bojom.

Kada kažem “ni manje ni više”, prvenstveno mislim na predrasude i stereotipe koji prate ovu boju, kada je muško odevanje u pitanju. Međutim, ove godine  su se dizajneri, kako visoke tako i ulične mode, potrudili da roza boja na velika vrata uđe u ormar savremenog muškarca.

Komad za koji sam se ja opredelio je savršen za ovo godišnje doba, kao najava sjajnom letu. Reč je o majici koja je nešto toplija i sa dužim rukavima od standardnih. Uglavnom je kombinujem sa longline majicom ispod nje, kako bih je dodatno  naglasio. Idealan širi kroj daje komfor i udobnost, što je čini izuzetno pogodnom za šetnju po gradu, odlazak sa prijateljima na kafu ili neke druge dnevne aktivnosti.

Kako bi akcenat u potpunosti bio na majici, nosim je u varijanti sa tamno-sivim farmericama, uz sjajne “adidas” patike i na sve to crni kožni ranac, kao upečatljiv i veoma koristan aksesoar.

Za  sledeći post, pripremio sam vam priču o mojoj prvoj kolaboraciji. Do tada, šaljem pozdrave! 








Short sleeved sweatshirt // H&M
Longline tee // H&M
Jeans // Pull & Bear
Backpack // Koton
Sneakers // Adidas

You Might Also Like

2 comments

Like me on Facebook