Get splashed

May 29, 2017


Uplovivši u blogerske vode nisam ni slutio da će “Sotona blogerska” biti toliko čitana, a još manje sam verovao da ću za kratak vremenski period, od svega par objavljenih postova, dobiti predlog za novu saradnju.

Leto je, doslovno, iza ćoška a ono što će biti apsolutnih hit ove sezone jesu njihove šarene “isprskane” majice. Oni su mladi, perspektivni, ambiciozni dizajneri koji su rešili da svoj hobi pretvore u biznis. Oni su “Get colored”.

Sve je počelo, kada su za vreme exit festival hteli da se razlikuju od ostalih posetioca. To im je vrlo dobro pošlo za rukom, usled čega su nedugo zatim rešili da se ozbiljnije upuste u priču sa “isprskanim” majicama. I tako su od želje da osveže svoje stare majice, došli do prave male radionice za iste.

Još više me je oduševilo, to što su mi dozvolili da budem deo ovog kreativnog procesa i na taj način se uverim da je svaka majica unikatna i u celosti ručno rađena. Kod njih nećete pronaći dve identične majice. Svaka je priča za sebe.

U pitanju su longline majice, koje su već duže vreme zastupljene u uličnoj modi. Motivi su različiti, ali na svakoj majici je njihov prepoznatljiv znak – splash efekat.

Upoznavajući se sa procesom izrade, dozvolili su mi da i sam predložim idejno rešenje i na taj način postanem dizajner na kratko. Druga majica je nastala kroz obrnuti proces, to jest njihovim upoznavanjem mene. Obe sam ukombinovao sa tamnim jeansom a kruna se, kao savršen aksesoar, u potpunosti složila sa outfitom.

Do sledećeg posta, budite vedri i nasmejani, dolazi nam leto.
Longline tees // Get_colored
Jeans // Pull & Bear
Denim shorts // H&M
Bracelets // H&M
Kicks // Nike
You Might Also Like

1 comments

Like me on Facebook